Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tylerddd

    veterán

    Üdv! 700 lakosú településen kiépült a Telekom optikai hálózata, kaptunk egy csomó szórólapot. Ezzel kapcsolatban lenne néhány kérdésem.

    1.) Internet és IPTV esetében hogy történik a bekötés? Behúznak egy kábelt az épületbe, ami megy egy központi modembe és az IPTV kábelei ebből mennek az androidos boxok felé vagy a padlásról kábelvezetőben le tudják húzni adott szobába a tévé kábelét és egy másik helyiségbe a modem kábelét külön?

    2.) Ezekre a jelerősítőkre mindenképp szükség van, amit a szórólapokon ajánlanak? Én pl. saját már meglévő routerrel nem tudok rácsatlakozni, hogy ezeket helyettesítsem, ha esetleg szükséges lenne?

    3.) A net esetében én mennyire tudok belepiszkálni a dolgokba? Jelszó, SSID, esetleg MAC-szűrés beállítása menne?

    4.) Félek attól, hogy előfizetek és aláírok egy olyan csomagra, ami nem hozza közel sem a névleges teljesítményt. Pl. rokonéknál a 2000Mbites csomagban 800-900Mbittel jön, ami okés is. De pl. Ha 1000Mbitet kérek, akkor arányosan az is lassabb lesz, tehát pl. fele akkora értékkel sem jön majd a net?

    5.) Hűség nélkül vagy 1 év hűséggel hogy alakulnának az árak?

    6.) Net+tv+mobil Magenta egyesítése esetén, ha aláírok hűséget, akkor az milyen hatással van a mobilos helyzetemre kedvezmények terén? Jelenleg nincs hűségem, de majd valamikor hoznék ki telót, részletre, kedvezménnyel. Ha ezt most aláírom és nem hozok ki telót, akkor buktam? Hogy működik ez?

    Bocsi a sok kérdésért, de ha ebbe beleugrom, akkor nekem a jelenlegi net és tévés szolgáltatómat fel kell majd mondanom. Ha jönnek bekötni esetleg, akkor ugye le kell szerelni az eszközöket stb. Köszönöm!

    Csak egészség legyen, meg térerő!

Új hozzászólás Aktív témák