Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bogyi007

    veterán

    válasz Spectrum #2798 üzenetére

    Nekem igaz hogy nem 8 megás a netem hanem csak kettő, de itt [link] leírtam hogy nálam milyen sebességek vannak ha a STB üzemelnek vagy ha csak a net megy.

    Nálunk anno 1994-ben rakták le a telefonvonalat és nemrég volt sávszélbővítés is éppen a stabil IPTV elérés miatt. És úgy tűnik ezt sikeresen el is végezték a T-Home-os srácok.

    Ennek ellenpéldája a TvNetwork cég. Több mint 5 éve várunk arra hogy a falunkat összekössék az 7 km-re levő olyan településsel ahol van a cégnek kábelnet elérése és kb 50 csatornás kábeltv-s csomagja. Minden évben megígérték hogy kész lesz az adott évben, de mindig csak ígéret is marad. Így az van hogy a Polgármesteri Hivatalnál van egy állomás 5 tányérral amikkel az adásokat leveszik és továbbküldik kábelen a falunak. ez összesen 31 csatorna, amiért 3200 forintot kérnek és közben minden hónapban van több olyan csatorna is ami nem fogható rendesen (Nincs adás vagy kódolt felirat stb)
    Beleuntunk ebbe mi is. drágák is a műsorok sok része így élvezhetetlen.

    Mi is megváltunk tőlük, mint ahogy sokan mások is így tettek. Nekünk bejött a T-home hármasa inkább.

    Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi

Új hozzászólás Aktív témák