Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bogyi007

    veterán

    válasz CivicEsi #5050 üzenetére

    Csináld azt amit én például.

    Vettem egy Pinnacle PCTV 50e típusú USB-s Tv tunert a vaterán. Ehhez kaptam egy szoftvert (Pinnacle TV Center) is amit felraktam a laptopra és utána összekötöttem az IPTV STB-al is.

    Ekkor már volt képem a laptopon és elvileg tudtam rögzíteni is mpeg1-be és divx-be is valamint képeket rögzíteni akár a hozzáadott távirányító használatával is.

    Persze a gyakorlat más: Az mpeg1-es rögzítésnél minden rendben van csak kicsi a felbontás (VideoCd minőség) a Divx esetében is szép a kép és a hang de elcsúszik egymástól.

    Ezért keresgélni kezdtem a neten más programok iránt. És találtam is egy jó progit: ChrisTv 5.10 Professional (találtam a progit maradjunk annyiban :DD )

    Ezt bekonfigurálva (2 napomba telt míg a beállításokkal eljátszottam hogy legyen hang is de sikerült :C ) már jó minőségben tudok felvenni az IPTV-ről is akár real timeban vagy a vinyóról is. Annyi van hogy a beállításoknál a videofelvétel DV Video encoder-re és Pcm hangformátumra van beállítva és így kb 1 perc felvétel olyan 200 mega körüli lesz, de ezt meg seperc alatt az eRightsoft Super nevű konvertáló progival át lehet menteni Xvidbe vagy DivX be és akkor máris olyan 8-9 megás fájlt kapsz a felvett minőséggel majdnem azonos minőségben és felbontásban.

    Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi

Új hozzászólás Aktív témák