Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Beni2360

    félisten

    válasz TESCO-Zsömle #58576 üzenetére

    1 válasz: #58574) Beni2360: Szó nincs HD felvételről, HD adás nézéséről van szó. HD adás akadozik. Nyilván HD felvétel közben is, de a lényeg az, hogy ha SD felvétel megy a háttérben én meg HD adást nézek, akkor minden "röccenéshez" tartozik egy hiba az SD felvételen is.----
    Hát most tesztelem a te feltételeiddel 25 perce, semmi kockásodás, még most is írás közben megy a teszt de semmi kocka. A 3. pontnál lesz a lényeg.

    2: Koax-osztásra a szerelő annyit csinált, hogy betekerte a kábelt a régi osztóba, ami azelőtt az analóg kábelTV-t osztotta és kész. Nincs két TV, csak egy box van, így momentán az osztó analógra és modemre oszt.
    ----- nekem is még régebben többször cserélték az elosztót, mindig más szerelő jött ki mire megfelelő lett.Ez a fajta jó, nem az szapulta a másikat, de tudom, hogy egy szürke színű a típusát nem tudom mert a padláson van.

    3: Azt akarom megtudni, hogy meg lehet-e ezt itthon gyorsan csinálni, mert ha ez egy több hónapos szopás, akkor megvárom míg augusztus végén lejár a hűség, aztán most szavazták meg a közgyűlésen, hogy jön a Digi.---- Egy lényeges dolgot elhallgattál, kiemeltem. Hányan csatlakoztok a kábeltévére?
    Nem hosszadalmas eljárás, és igen otthon vagy a házban orvosolható.Érdeklődj a szomszédba is, hogy hasonló hibákat észlelnek-e? való színű nálatok a többes elosztásnál van gond, mindenképpen kell jelezni.
    Valószínű a nettel is gondok vannak ott mivel azon keresztül meg az adás.

    Még mindig nem írtad, hogy milyen sebességű a nett, és ki szolgáltatód ?????? És lemérted-e mennyi nálad a sebessége.

    4: Én nem mentem át a DIGI-hez mert meg sem közelíti a szolgáltatásukat IPTV-hez képest.Felvétel nagyon necces, csak egy pár egy sávban levő adót tudsz felvételkor nézni. Olyan nincs, hogy két felvétel és az egyiket nézed,stb,Fórumokon utána kell nézni. :)) :))

    Azért itt is körbenézhetnél ha t-kom: https://kozosseg.telekom.hu/t5/Telekom-F%C3%B3rum/ct-p/kulso

    [ Szerkesztve ]

    Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro

Új hozzászólás Aktív témák