Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Darth_Revan

    veterán

    Sziasztok!
    Egy kis segítséget szeretnék kérni. Adott egy SAMSUNG ue46F6320aw FullHD TV legfrissebb firmware-el és egy zavaró hiba van az IPTV-vel.
    SD/HD csatornán is gyors mozgásnál "szellemképes"/"csíkozódik" a kép bizonyos ponton. Pl van egy szereplő kockás ingben és ha mozog a kamera akkor a kockáknál csíkozódik a kép.
    1080i módban megy a beltéri és próbálva lett más HDMI kábellel, illetve más HDMI portban is, de ugyanez a gond.
    A beltéri egy Tatung stb 3112 cda.

    Régen SATV-nél nem volt ez a gond. (legalábbis nem tűnt fel), illetve ha laptopról megy film HDMI-n keresztül, akkor sincs ez a gond.
    Ki lett próbálva, hogy a TV-n mindent képjavító és zajszűrő szolgáltatás ki lett kapcsolva, de nem oldotta meg ez sem a gondot.

    Szerintem nem internet kapcsolat a hibás, mert nem akad meg/kockásodik a kép, mint ahogy lassú akadozó netnél szokott, csak mint írtam, hogy ha sok csíkos dolog van a képen, akkor kamera mozgásnál csíkozódik a kép.

    Próbáltam azt is,hogy a Tatung dobozt átdugtam a Huawei elosztóból a D-Link router-be kábellel, de akkor nem működött egyáltalán a TV...pár másodpercig ment gond nélkül, aztán meg megállt a kép és hang és elkezdett tölteni folyamatosan, csak a Huawei dobozból hajlandó nem megakadni és folyamatosan lejátszani.

    Mi lehet a probléma?

    Illetve kérdés #2:
    Lehet valahogy korlátozni a Huawei elosztóban, hogy mennyi sávszélességet kap a Tatung doboz? 250 Mbit-es Optikai internetnél ha üzemel a Tatung doboz, akkor kb 60 Mbit/s-et elvesz magának és Speedtest annyival kevesebbet is mér.

    Köszönöm előre is a segítséget !

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák