Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Alteran-IT

    őstag

    válasz LSL1337 #89427 üzenetére

    Ahhoz nem kell HA, anélkül is igazam van, az inkább csak a hangsúly miatt van, de látom fel is akadtál rajta, majd legközelebb kevesebb lesz.

    Igen, de el kellett baszni IPTV-vel és nem elég, hogy a minőség szarabb és drágább is, meg több vele a gebasz, még plusz egy készüléket kezelni kell, meg pluszba fogy az áram is, arról nem is beszélve, hogy szegény idióták nem tudnak rá kiadni egy normális szoftvert, így gyakorlatilag használhatatlan az esetek többségében, ezt tovább nem kell ragozni, meg amúgy mi a szarért gyártanak a gyártók DVB-C/B stb. képes TV-ket, ha a majom szolgáltató csak azért is a szart erőlteti, na?

    Miért lennénk hátrébb? Talán páran kijönnének végül a 4 fal közül és nem csak a hülyeséget néznék, amúgy meg de, az internetnek is van ára, csak tudod míg az internet lassan egy árban van a TV-vel és mindent lehet rajtani csinálni nagy sávszélességgel (kivéve kábeles meg egyéb hülye technológiájú hálózatokon), addig a TV-n mit tudsz csinálni? Na? Mindjárt kitalálom hogy mit akarsz, vagy tudsz mondani ebben az esetben, egy nagy semmit, max. le tudod kérni pluszba a műsort, hogy mi lesz, meg feliratot, nagy cucc, egyébként meg azt nyomják beléd, amit akarnak.

    Nem, de az is más tészta érted, meg már ő is leszarja mi megy a TV-ben, mert őszintén mi megy rajta? A hülye és értelmetlen politikai f@szságokon, sorozatokon, meg valóságshow-k mellett a még hülyébb és értelmetlenebb sport hülyeségek mennek, amit az értelmesebb emberek nem néznek, hanem űznek, ha már itt tartunk, meg a gondolkodásmódon, mert annak sok értelme van, hogy pl. egy szaros labdát rugdosó beszélni nem tudó túlfizetett ...... szóval izéket nézel és közbe ordítasz a TV előtt, na itt az 1 bites életmód, kár hogy végül is öngól lett belőle, de ezeknek a milliárdos sportágaknak amiről beszélsz az ég világon semmi értelme nincs, főleg hogy te egy centet se látsz belőle, ahogy az egészségügy és más egyéb intézmények sem, ahonnan a pénzt vonják el ilyen hülyeségekre.

    Egyébként nem fikázni akarok, csak na, egy kicsit gondolkodj mielőtt valami ilyesmit leírsz, mert nem sok értelme van, legalább is ha kicsit tágabb a látóköröd, ha szűk akkor meg mindegy, de azért ne akadjunk meg a múltszázad szintjénél, oké hogy TV és még sokan nézik, de tudod kurva sokan nem tudnak munka mellett úgy időzíteni, hogy meg tudják nézni amit akarnak, ilyenkor jönnek az alternatív úgymond értelmesebb és jelen kori megoldások és a lényeg az, hogy ne a TV diktálja neked a tempót, hogy mikor mit nézhetsz, hanem te, elvégre te fizetsz érte az isten szerelmére és nem pedig fordítva és ez nem tetszik az egészben, de lényegtelen, hagyjuk az OFF-ot.

Új hozzászólás Aktív témák