Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Klown

    aktív tag

    Sziasztok!

    A közeljövőben, kb. tavasszal költözni fogok, emiatt szeretnék felkészülni a váltásra, s jó lenne tudni, hogy milyen opcióim vannak.

    Jelenlegi helyszín: Bp. XVI. - optikás terület
    Új helyszín: Érd - koaxos terület
    Szolgáltatásaim: Netmánia 1000 + Szuper Családi HD IPTV (1 STB-szal) + Alap telefon
    Kedvezmény: Speciális I.
    Hűségidő vége: 2019. április 14
    Havi díj: 6990 Ft (18%-os internet ÁFÁ-val)

    Szóval az új helyen megadatik számomra is az egyszerű a választás lehetősége. Ha értitek mire gondolok... No nem a flip-re! :DDD

    Mivel a rokonságban van Érden T-s koax, s tudom, hogy mennyit szakad a net, ezért nem erőltetném a hordozást, ha nem muszáj. (Nekik ez nem olyan nagy gond, mert nem power user-ek, csak nekem áll a hajam égnek, mikor nem megy a net éppen. Optikán elszoktam az ilyenektől... ;) ) Szóval milyen lehetőségem van a lemondáson kívűl? Anyám (Budaörs - Speciális II. terület még egy rövid ideig, amíg a DIGI meg nem érkezik) és apám (Bp. XVI. - szintén Specális II.-es terület mert oda a kutya nem akar betelepülni) T-s optikás területen él, s egyikőjüknek sincs hűsége. Rájuk ugye átruházhatom az én szerződésemet egy áthelyezéssel?

    Ha valami miatt ez nem menne és szégyen szemre magamhoz kellene a T-s koax-ot berángatni (Brrr! :DDD ), akkor ez hogy nézne ki? Válthatok 1000-ről 100-ra a kíváló Sagem HGW-t elkerülendő, egy Cisco 3925 reményében, vagy csak a legmagasabb elérhetőre a 250-esre? Ilyenkor ugye a hűség nem indul újra? Árban kedvezőbben kapnám, mert Érd is Speciális I.-es terület és a 100-as, 250-es lassabb net, mint a gigás.

    Üdv: Klown

    U.i.: Ha esetleg van olyan felület, ahol efajta kereslet-kínálat találkozhat, akkor írjátok meg, hogy hol?! Vagy ha ez nem sérti a fórumszabályzatot, s valakit érdekelhet a csomagom, akkor keressen meg PÜ-ben!

    << Jégvirágos ablakot láttam már, de fagyott pingvint még soha! >>

Új hozzászólás Aktív témák