Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Fecdzo

    senior tag

    válasz SG@bor #1598 üzenetére

    Azt még szeretném megemlíteni, hogy az utóbbi időben azért annyira nem voltak ezek a rossz hírek jellemzőek illetve ezek elkerülésére ECN brókert érdemes választani. Azoket meg kicsit még vadászni kell, hogy ninjahoz és/vagy MT4-hez is lehessen kapcsolni.

    Részvények estén daytradehez a minimum követelmény a 25000$!!! Ha becsúszol alá akkor pótletétet kell fizetned, hogy folytathasd! Vannak egyes pooled account lehetőségek amik akár 2500$-al is megengedik a tradalést, de meglehetősen korlátozott körülmények között. Ezen kívül a real time adatokért havi díjjat kell még fizetni, szóval ezt mind mind vedd számításba ha részvényezni szeretnél napi szinten. Illetve figyelned kel a forgalomra, likviditásra, gapekre.

    Megemlíteném ha részvényezni szeretnél akkor én inkább a részvények opciós kontraktusaival való kereskedést ajánlom. Márcsak azért is mert 90%-ban opciós ügyletek teszik ki a forgalmat! És nem kell szívni akkor ha mondjuk google részvényt akarsz venni (régebben 600$/db áron, most nem tom mennyibe kerül) vagy adni mert egy jó kis mozgást prognosztizálsz és nincs annyi lóvéd még tőkeáttétellel sem ami már fincsi kis hozamot biztosítana.

    fulekitrading.wordpress.com

Új hozzászólás Aktív témák