Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gh0sT

    addikt

    válasz Fecdzo #1615 üzenetére

    "Nem szabad hátat fordítani az indikátoroknak teljesen!"

    Akkor tegyék meg tétjeiket! :D
    Én most éppen erre készülök. Illetve jelenleg ezt programoztam le. Még mielőtt kritika érné a ház elejét, tisztában vagyok én is vele, hogy ennek így nincs értelme. De talán mégis. ;)
    Múlt héten írtam egy nagyon egyszerű EA-t MT4-re. Nem használ semmilyen indikátort, a beszállási pontot gyakorlatilag random választja meg (5 percenként köt, ha nincs nyitott pozíció). A rendszer lényege, hogy megpróbálja a vesztőket korrigálni.
    Nem figyelem a piacmozgásokat, se hírt, se semmit. Nincsenek mozgóátlagok, mindenféle bonyolult képletek, csak az időtényező.
    Kockázatos? Az... Be fog dőlni? Lehet...
    Viszont... Elvileg ez egy olyan rendszer, ami talán működhet rentábilisan így is. Matematika az egész, kicsi valószínűségszámítással. Persze lehet, hogy tévedek. Viszont ha esetleg bedönti a számlát, akkor még megvan a lehetőségem arra, hogy vigyek valami rendszert a káoszba. :)
    Múlt héten szerdán kezdte a kereskedést, eddig minden bukót visszahozott nyerőbe. Persze ez nem nagy szám, de bizakodásra adhat okot.
    Elvileg így is tudnia kell nagy átlagban hoznia havonta olyan 15-25%-ot. Meglátjuk... Szerintem az elv jó, csak még tökéletesíteni kell.

    Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.

Új hozzászólás Aktív témák