Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Chaser

    titán

    válasz Fecdzo #3879 üzenetére

    Eddig a leghosszabb tradem péntekről hétfőig átnyúló volt, azzal kaszáltam az eddigi legnagyobb 42 v 43 pontot. De azóta informáltabb vagyok, olvastam pár helyen, hogy 7végére pl nem feltétlen egészséges benn hagyni pozit, meg ugye az ilyen pozik tőkeéhesebbek, nagyobb kilengések lehetnek, nagyobb tér kell a stopnak, ha be akarom tartani a saját RR szabályomat akkor nem fogok tudni swingelni...ha csak nem egy pozi úgy dönt hogy kedvez nekem és meglódul a szekér hogy jóval az entry felett legyek és ne legyen vesztenivalóm:)
    Market maker, ECN..újabb olvasnivalók.

    Dzoli: "Melyik a jobb? 0,1 lottal 50 pipet fogni, vagy 1 lottal 10 pipet?" Naná hogy 0.1 lot-tal 50-et :K Mert ezt a minimális tőkekockázattal is össze tudja hozni az ember kis alaptőkével...utóbbihoz vagy jóval nagyobb kockázat kell, már régen rossz, vagy jóval nagyobb tőke, akinek olyan van annak nyilván az a jobb.
    "Egyesek szerint napi 20 pip már biztosítani tudja a megélhetésed, 50 pip pedig milliomossá fog tenni." Ezt már írtad:) Ez megint olyan, hogy én pl 1k$ tőkével hiába nyerek napi 20 pontot, megélhetést se futná ki, az 50-től se lennék milliomos, de azzal már kibékülnék. Ezt olyan ember mondhatta akinek több tíz k $ tőkéje volt, ha nem még több...úgy már nem lehet belekötni.

    szerk: morhange: Én még igencsak újonc vagyok itt, de olvastam egy jó gondolatot erről valahol. Nem kell hajkurászni semmit, ha egy nap többször is van akár 20-30 pontra lehetőséged használd ki, ha a másik napon úgy látod nincs lehetőség inkább ne is kereskedj, a nem elvesztett pénz is nyereség. Én ezzel egyet értek, csak eddig még nem tudtam betartani :B

    [ Szerkesztve ]

    _tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

Új hozzászólás Aktív témák