Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gh0sT

    addikt

    válasz attiati #6374 üzenetére

    Első körben helyre tenni a fejekben a Forexet.

    Én nem akarok senkit hitegetni azzal, hogy két hét alatt profi tréder lesz, mert magamnak mondanék ellent, ugyanakkor valami kézzel foghatót, bizonyíthatóan jól működő dolgot szeretnénk átadni a tanítványoknak. Olyat, amit mi is használunk, amiben hiszünk, amit fejlesztünk, ha kell, akkor közösen mindenkivel.

    Ez nem egy Szent Grál. Azt szeretnénk, hogy aki majd használni fogja az pontosan tisztában legyen a korlátaival, a viselkedésével a negatív és pozitív tulajdonságaival. Ezért nem lesz robot egyelőre, ezért gondolkodunk manuális kereskedésben. A tesztek mindössze azt a célt szolgálják, hogy az elképzelésünket igazolni tudjuk és finomítsunk rajta, vizsgáljuk a gyenge pontokat.

    IronFX-es kérdésedre nem tudok egyértelműen válaszolni. Jelen pillanatban én teljesen független vagyok, nem állok kapcsolatban velük. Ha jól tudom, akkor talán az IronFX-es roadshow keretein belül szóba kerülhet a rendszer, de hogy onnan hogyan tovább, azt nem tudom.

    A lényeg: az értékesítési vonalat én brókertől függetlenül kívánom elindítani. A tanfolyamok manuális kereskedésről szólnának a stratégiához mellékelt indikátor segítségével. Illetve ezen felül minden olyan buktatóról, amikbe mi is beleléptünk. Automatizálásról, robotokról, kereskedési stílusokról, kockázatkezelésről, brókerekről.

    Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.

Új hozzászólás Aktív témák