Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Rony949

    őstag

    válasz jonnyjoker01 #9528 üzenetére

    No shit Sherlock! (no offense) :D
    Tudom hogy le kell gyártani, de formula nélkül elég nehéz lesz. A semmiből nem tudom előteremteni. Az Enhanced fajtához pedig birtokolni kell a simát is (amit ugye nem tudok elkészíteni, mert nincs meg a formula).

    Más téma:
    Hú, gyerekek. Küldetésen ennyire még nem húztam fel magam. Most konkrétan a 'Fake Papers' küldiről van szó. (tudom hogy ezt a papírt nem fogadják el a katonák, de szeretek mindent megcsinálni a plusz játékidőért, plusz a Baron már adott nekem egy normálisat)
    Na, a lényeg, hogy a küldi arról szól, hogy a fickó ad nekünk egy kamu menlevelet amivel átengednek a Pontar folyó másik oldalára. De ezt a levelet elég drágán adja, de ha segítünk a testvérének megölni a hullámokban támadó szörnyeket, akkor ad egy szép kedvezményt nekünk.

    És most jön a lényeg: Lehet hogy én vagyok a béna, de ez a része a küldinek MARHA NEHÉZ!!! (legalább is Death March-on) Ahogy fentebb mondtam, a szörnyek hullámokban jönnek, de hullámokként egyre többen jönnek és védeni kéne az embereket, meg az eladó fickónak a testvérét (FŐLEG A TESTVÉRÉT). Na már most, a megóvandó emberek nemes egyszerűséggel HASZONTALANOK. Alig csinálnak valamit, nekem kell mindet megölnöm, mert azok csak állnak mint f*sz a lakodalomban. Na jó, néha elkezdenek ordítani meg visítani, de ennyi. A testvérre ez ugyanúgy igaz, ő se csinál semmit, sőt....ő egy ütésre meg is hal. (EGYETLEN ÜTÉSRE) Mekkora punci már, de komolyan, pedig még kard is van a kezében, de használni nem tudja.

    Lényeg a lényeg, kb. 20x-ra sikerült csak megcsinálni, mert vagy meghalt a testvér, vagy meghalt mindenki és olyankor automatikusan bukom a küldetést. A küldetés ajánlott szintje LvL 9 és én voltam LvL 10. Ez volt eddig számomra a legrosszabb küldetés a játékban, szerencsére nem sok ilyen van.

    (#9529) FireKeeper: Én már többször is mértem játék közben, nálam 5-6 giga a RAM kihasználtsága, úgyhogy lehet kevés az a 4 giga. :(

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák