Hirdetés

Aktív témák

  • umek7

    őstag

    Átböngészve a mai kínálatot részletesen inkább biztonságos üzemmódban játszok, mivel lenne csomó jó tipp, de valahogy a péntekek mindig szopatósak nálam.

    Jégkorongok közül a JYP az amit bevállalok, mondjuk ehhez hozzátartozik az is hogy ebben az ágban egy 10-es listán kb 2-re értékelem magam tájékozódottságban, és csak akkor játszok hoki tippet ha elég információt találok róla. Szóval a JYP hazai győzelme 1.80-ért elég bivaly, ha nem a bajnokság elején tartanánk akkor ez kb 1.20-as szorzó lenne, ergo kötelező lecsapni rá. Biztos vannak még jó jégkorong tippek mára, akinek esetleg van valamire alapozott tippje az ne tartsa magában. (Jokerit, Alba?)

    Német focival nem foglalkozunk ma, a cseheknél nem lepne meg ha a Ceske B. meglepné otthon a Plzen-t. Osztrákok közül az Altach játszik nálam ma biztosan. A bajnokság egyik legerősebb csapata, nem is értem a magas szorzót. Na jó, tudjuk be a formahanyatlásainak idén de ettől még megjátszom, value.. Ehhez jön még a kihagyhatatlan Fehérvári győzelem, ha nem verik meg a ZTE-t akkor nincs isten. Persze ha nem ötös kötésben lenne a buzi NB1 akkor nem lenne akadálya, de így kénytelen vagyok egy valamivel kockázatosabb jégkorongot rakni.

    Többivel nem is nagyon foglalkoztam, egy X-es szelót lökök még mára (francia, stb), szerintem lesz pár békés döntetlen.. illetve holnap az Újpestet kötelezően veretni kell.

    062 JYP - Lahti Pelicans H 1.80
    080 Davos - Lugano H 1.60
    098 Altach - LASK Linz H 1.78

    5,12 x 12k

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák