Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vargalex

    Topikgazda

    válasz Intruder2k5 #10538 üzenetére

    Hi!

    Ez mondjuk érdekes, akinek eddig segítettem, a helyes mount opciók beállítása után mindenkinek megvolt kb. a 10 MB/s. De ha valakinek nincs meg a sebesség, szívesen segítek, akár privátban is!
    Azt egyébként nem mondanám, hogy mindenkinek ugyan úgy teljesít a samba RT-N16-on: példa1, példa2, példa3. És én ezekre, ahogy az itt található hasonló problémákra is azt mondom, hogy rossz config, tehát user error. Mert olyan nincs, hogy ugyan az a vas egyik embernél így teljesít, másiknál úgy.

    Igaz, hogy ott jóval kevesebb az ilyen jellegű hozzászólás, de az itteni hozzászólások mennyiségének csak 16%-a található ott. Valamint itt eddig 492 különböző felhasználó szólt hozzá, az RT-N16 topicban mindössze 97. Persze abban egyetértünk, hogy ez az arány az árnak tudható be.
    A DIR-825 most a TP-Link árának 2.43-szorosa, mikor én vettem (2010 áprilisban), akkor csak 1.66-szor annyiba került (a TP-Link volt kb. 15000 Ft, a DIR-825 25000 Ft). Azóta a D-Link ára felfelé ment, ugyanakkor az Asus, illetve a Netgear WNDR3700 (ez utóbbiak akkoriban inkább 35-40000 Ft voltak) ára lefelé.

    Abban egyáltalán nem vagyok biztos, hogy a helyes config-hoz a Tomato alatt kevesebb Linux tudás kell. Vegyük csak pl. az iptables szabályokat, amire itt nincs szükséged, valamint pl. a mountolásra, amit itt ugye GUI-ból simán megy, vagy a szolgáltatások after mount script-ből történő futtatására.

    [ Szerkesztve ]

    Alex

Új hozzászólás Aktív témák