Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • arty

    veterán

    az elmult napok, hetek itt olvasott tengernyi problémája ellenére ma vásároltam én is egy ilyen routert ... 64megásat, 14k volt, elvileg garis - igen, az árával nem tudott semmi versenyezni. optimista vagyok, annak ellenére, hogy nem linuxozok. szerettem a wrt54gl+gigabit switch kombomat, mert kényelmes és megbízható páros voltak, csak sajnos a 2x7W fogyasztás és a helyigény végül megpecsételte a sorsukat :)

    azért adtam egy esélyt a gyári fw-nek, hátha ... de ezt a tplink nem gondolhatta komolyan!! tkábeles vagyok, dynamic ip belő, IP kér - nem megy, míg a kábelmodemet ujra nem inditom. gondolom reconnect-kor is vége a netnek... bármit állitok, többé nem kér cimet a modemtől, katasztrófa. wrt54gl+tomato fw után ez már-már abszurd gagyizás.

    fat32s usbről a másolás 4-6mb/s, wifi low/highon is stabil 8-9mb/s, gigabiten 100+ mb/s - ez legalább rendben lenne (pendrive gépben 5mb/s-t tud irni, 20at olvasni, 8gigás sandisk cuzer blade), de a többi....

    nagyon érezni, hogy a tplink alibiből adja ezt az FW-t és süssön mindenki magának openwrtt, ha ezt a modellt vásárolta... pár napig még tesztelem, utána meglátjuk. remélem open/ddwrt után a webes felületen a beállítások nagyrésze megy majd, nyugtassatok meg, ugye nem kell portforwardot, tüzfalazást parancssorból csinálnom? :)

    "ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."

Új hozzászólás Aktív témák