Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Laca 012

    őstag

    válasz vargalex #12350 üzenetére

    Az a "baj", hogy anno volt egy kompatibilitási lista a WL500gP-hez, és abban a Logitech Quick Cam Pro for Notebooks a támogatott listában volt( a hati által említett Logitech WebCam C120 is!), míg az én Logitech Quickcam Communicate STX kamerám elvileg a nem támogatottak közt volt. Ezért is örültem amikor Ubuntu alatt mégis elindult..

    A dolog szépsége még az, hogy ebből az utóbbiból is 2félét gyártottak (Zalaegerszegen a Flextronics-ban ;] )..
    Nekem volt is mindkettő, ránézésre csak annyiban különböztek, hogy a régebbi ami álló képben is csak 640x480-at tudott, kb 4mm átmérőjű lencsével rendelkezett, az újabb ami már 1,3Mpixeles és a 640x480-as mozgó képe is sokkal tisztább, annak kb 2mm-es a lencse átmérője. Az előbbi csak XP alatt volt támogatott, az utóbbi Vista és Win7 alatt is feléleszthető volt. (bár a Logitech drivere hivatalosan nem támogatja Win7 alatt, gondolom azért, hogy vegyél újat :W )

    Ettől függetlenül köszi az infókat Neked és hati-nak is, ha nekiállok játszani a WL500-al meg az Open WRT-vel akkor kipróbálom, mert "a puding próbája az evés".. :K
    Majd referálok..

    Különben a WR1043-ra a vásárlás másnapján felrakott OpenWRT v1.8.luci tökéletesen teszi a dolgát a DNS-320 NAS-sal, A nyomtatás is sokkal gyorsabban indul mint anno a WL500-al, úgyhogy eddig jó választásnak bizonyult ez a páros... :C (kopp-kopp)

Új hozzászólás Aktív témák