Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vargalex

    Topikgazda

    válasz amargo #13180 üzenetére

    Hi!

    Igazából még mindig nem volt időm foglalkozni vele egyéb elfoglaltságok miatt. Úgyhogy a Debian-t még mindig nem próbáltam, most is PlugApps Linux fut rajta, teljesen stabilan. Mivel az eddig a router-hez kötött vinyót tettem rá, így minden szolgáltatás (transmission, statisztika, web szerver, stb.) átkerült a GoFlex-re. Viszont így is a napi átlag load 0.04-0.06. A seed folyamatosan megy, de nem érzi meg a cucc. Letöltést még csak egyszer indítottam rajta, a FiberPower 30-as sebesség semmi gondot nem okozott neki. A Transmission 2.30-as, illetve 2.31-es verziója már a megjelenés napján elérhető volt PlugApps-ra csomagként, bár én még mindig a 2.22-t használom.
    Ami kiderült: az 56 MB/s-es ftp másolási sebesség a noti vinyó sebessége miatt ennyi, nem tud többet. Ismerősöm egy eSata-s SheevaPlug-ot használ (nagyjából ugyan ez a vas, de 512 MB RAM) egy 3,5" 7200 rpm-es HDD-vel eSata-n Debian-al, neki ftp-n megy 68 MB/s-el.
    Egy szó, mint száz, nagyon megérte, úgyhogy ne add fel, kérdezd meg mindenkitől, csak lesz valaki, aki nemzetközi postázást is vállal.

    Alex

Új hozzászólás Aktív témák