Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mardel

    őstag

    válasz vargalex #15208 üzenetére

    Stable 10.3, raktam fel ntp-t is luci appot is hozzá, 600 sec frissitési időközökkel megy alapból, 1-re raktam meg be volt állitva a Europe/Budapest mégis 2 órát késik.

    Az rdate-et utána próbáltam mivel amit linkeltem az oldal alján a time.kfki.hu-val használta, gondoltam ha ntp szerver is jó neki akkor átirom a külföldi cimeket magyar ntp szerverekre, de mint kiderült a kfki már ntpt használ. Majd valahogy vissza rakom az eredeti cimeket.

    10.3-nál upnp-vel megszenvedtem. Mivel reboot után az upnp eltűnt a tűzfal chainből, persze azóta javitották csak nem került bele a javitás a stable verzióba.
    A a javitott fileok https-ről voltak elérhetőek és nem engedélyeztem azt a portot igy a wget nemtudta leszedni, leszedtem a 2 pár KBos filet majd felraktam dropboxra és azt adtam meg wgetnek.
    Valamiért ez tűnt egszerűbbnek. :D
    Aztán nem akartam cp-vel felülirni a régi fájlt hátha egy symlinket teszek tönkre vele egy cat file1 > file2-vel átmásoltam a tartalmukat az eredeti helyükre felülirva a régit.
    upnpt restartoltam még irta hogy a fájl 50 meg 51, stb, sorában nem találja az adott lekérdezést egy másik fájlban. Aztán a megoldást itt a fórumon találtam meg mikor cronhoz kellett valakinek beilleszteni a get nemtomi lekérdezést valami uci.sh-ba,

    Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.

Új hozzászólás Aktív témák