Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csixy

    addikt

    válasz Intruder2k5 #43856 üzenetére

    Szia!
    Már csináltam egy vágott gyári firmet broadcom firmware tool segítségével úgy , hogy az openwrt-s squashsfs firmware fájlban kicseréltem a Filesystem és a Kernel részeket egy gyáriból kinyert ugyanezekre és így már nincs az elején a CFE.bin de a sercomm maradt az openwrt-féle benne, mert annak a felülírására nem ad lehetőséget a firmware tool.

    Az a gond hogy az open wrt menűjében a sysupgrade elindul (a beállítások mentése pipát kiveszem előtte) , de végülis mégsem írja felül a flasht és ujraidítva megint ott vigyorog és cammog az openwrt a vason.

    Egyedül a softveres reset működik csak helyesen, az törli a beállításokat és ujraindulás után kéri hogy csináljak uj jelszót , mint ahogy uj telepítésű openwrt-nél szokásos.

    SSH-ból a wget működne de kiírja, hogy az adott cím nem valós , mert olyan lassú a rendszer, hogy gondolom ezért zilálódik szét a letöltés.

    Ha működne is a wget , akkor a vágott szoftot hova tegyem , hogy a http protokoll megtalálhassa ?

    Tehát ftp-vel kéne bedugnom valahogy a /tmp-be és utána jöhetne az mtd , de hogyan varázsoljak ftp-t erre a beteg csigára?

    Kert, kütyük,munka,matek,morfondír...ennyi. Szóval ács nem vagyok, de nemrégiben sikerült faragnom egy mőködőképes fogpiszkálót.

Új hozzászólás Aktív témák