Hirdetés

  • Wizardry: Proving Grounds of the Mad Overlord teszt

    gp 43 év szinte beláthatatlan idő a videojáték-világban – márpedig az első Wizardry idén tölti be ezt a kort. Most az eredeti legenda az eredeti játékmenettel, de megújult látványvilággal tért vissza.

  • Retró játékgépet csinál egy applikáció az Apple TV-ből

    ph Sokak számára teheti vonzóvá az Apple TV-t, hogy lehet rajta Commodore 64, NES vagy PlayStation 1 játékokat futtatni.

Új hozzászólás Aktív témák

  • Headless

    őstag

    Szia Suste ez neked szól legfőképp. Csak egy építő jellegű kritikát tennék az fw-ddel kapcsolatban. Formázó felületen, ha csatolnék valamit bármi is lenne az, teljesen törli az eddigi fstab tartalmat, így ha több pl egy extroot alapból csatolva van már korábbról akkor törli, szerintem ez nem túl célra vezető. Másik, meg inkább egyéni vélemény, de néha a kevesebb több, gondolok itt arra, hogy formázás, csatolás, folyamatok elindítása, esetleg az új fw-ben már csinálhatnád úgy, hogy mind külön külön, persze ez a kezdőknek nehézség, de a később beletanulóknak már kényelmetlenség (pl aki nem használ transmissiont, vagy maga akarja csatolni, formázni). Persze mindezt meglehetne ebben az esetben ssh-ról. Esetleg csinálni, egy információs oldalt ahol az általános ssh parancsokat kigyűjteni, csatolás, formázás, lemezinformációk, stb. De ez csak magán vélemény/ építő jellegű kritika.

    LEDE - R3G/DIR860l -> https://tinyurl.hu/Ntkb/

Új hozzászólás Aktív témák