Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • r3pl4y

    aktív tag

    Készül az újabb firmware azaz az 1.5 -ös kiadás... :) 1.4-es is volt, de az nem kerül kiadásra, mert kicsit elcseszett lett... olyan annyira, hogy megin serial :) kivezetem mostmár tényleg azt a serial -t :)

    Lényeg, ez egy teljesen alap megbízható stabil rendszer lesz, amiben minden alap funkció benne van aminek lennie kell, magyarán azt tudni fogja amit ennek a router-nek alapból tudnia kell, meg még egy - két alap dolgot, de semmi extra nem lesz benne... ergo nem lesz LuCi sem. De ehhez kiadok majd egy komplett tutorial-t mint ahogyan mondtam is, de szépen darabonként, fogom feltenni és a végén összegyűjtöm a HSZ -ek linkjét egy HSZ -be amit majd ki lehetne akkor tenni szépen az 1. HSZ-be... minden be lesz mutatva LuCi telepítés minden...
    Azért lett ez így mert, vannak olyan cuccok amiket nem árt frissíteni és inkább a trunk -ból telepíteni, és ezek ugye nem kerülnek így be a stabil firmware -ba, mert akkor nem lehetne frissítgetni.

    wifi meg ilyenek mind megvannak természetesen alapból... dyndns, upnp, time sync, ilyen alap dolgok.
    ext3/ext4/ntfs alap támogatás... hdd támogatás, nyomtató, 1.0, 1.1, 2.0 USB -s eszközök támogatása... na de majd ha kész akkor lassan felkerül, részletesebb leírással, és csomaglistával.

    "Ne vedd túl komolyan az életet, úgysem úszod meg élve!"

Új hozzászólás Aktív témák