Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • suste

    veterán

    válasz farkas-j #56646 üzenetére

    Szia!

    1: Szerintem 4600-as tplink nincsen.
    HA a 4900-ra gondoltál, akkor az egy másik chip, és ha jól tudom az a legerősebb az összes közül.

    2: Viszont kérdés, hogy az erős HW-ből mennyit használnál ki, hiszen gyárik fw-ben egyikben sincsen saját torrent kliens, és az az ami igazán erőforrásigényes.

    3: Amiket leírtál, az szerintem már nem az olcsó SOHO kategória.
    Főleg akkor, ha sokat másolgatnál wifin a gépek között. Kábellel elvileg nem kéne bajnak lennie, mert a gigabit switchnek tudnia kéne (ennek ellenére sokat olvasgatni olyat, hogy nem megy, de ebben sokszor a kliensek is hibásak).
    Szóval ha maradsz a 20E kategóriában, akkor nagy valószínüséggel lesznek kompromisszumok, kivéve, ha állati nagy szerencséd lesz, és minden wifis klienset szeretni fog a router.
    Én ezek miatt nem merném ajánlani egyik tplinket sem, mert nem 1000%, hogy minden rendben lesz, de ez szerintem az összes 20E ft-os kategóriára igaz. Minden márka topicjában olvasni különböző hibákról....

    4: Nálam a C5-tel semmi baj, de én nem másolgatok gépek között (20-30 IP van kiosztva), leginkább webezés megy, viszont a routeren fut torrent is (ésszel beállítva, szép csordogálósan), és megy még samba, ftp, DLNA is, de egyik szolgáltatás sincsen őrülten meghajtva (max 720p, és kevés kisméretű fájl másolgatás). SZERINTEM valahol ez a normál tudásuk ezeknek.
    (C5-C7 csak a wifiben tér el, és ahhoz kéne a megfelelő kliens is)

Új hozzászólás Aktív témák