Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #35193216

    törölt tag

    A suste féle (0.5) firmware-t tettem fel a V2-es routeremre, bekonfiguráltam a wifit (pontos beállításokra nem emlékszem, de WPA2, mások által nem használt csatorna, 40 Mhz, de 20-al is próbáltam, meg amit nem vágtam, alapértelmezetten hagytam), és laptoppal tökéletesen ment, de telefonokkal (Prestigio X3, Samsung Galaxy Pocket Neo, Samsung Galaxy Young) nem működik, a hálózat látszott, de a csatlakozás nem ment, az egyik telefonnal folyamatosan a "Hitelesítés" volt kiírva, a másikkal "IP cím feloldása", ha levettem a biztonságot, akkor sem csatlakoztak. A logból nem lettem okosabb, az biztos, hogy ip címet még nem kaptak, de hibát sem írt ki, a LAN beállításokat úgy hagytam, ahogy alapból voltak, illetve később variáltam, de nem tudtam megoldani. Végül, mert épp nem volt időm már, ezért visszatettem a gyári firmware-t, azzal minden tökéletesen megy.

    Hozzáteszem még, hogy a 8081-es porton elérhető Vargalex féle felületen a guest wifi beállítással is ugyanez a jelenség volt, tehát laptopok csatlakoztak, telefonok nem. A Prestigio-val a régi kis vacak D-Link routerrel előfordult hasonló jelenség, a Samsungokkal nem, de a router újraindítása után ott ez elmúlt.

    Igazából elsősorban torrent miatt kéne az OpenWRT (meg kockulásra), de most hogy utánanéztem, sok más gond is akadhat vele, lehet beszerzek inkább egy NAS-t mellé, és inkább arra teszek valami egyedi firmware-t.

    Más tapasztalt hasonlókat?

Új hozzászólás Aktív témák