Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • [CS]Blade2

    addikt

    válasz fateless #20025 üzenetére

    Az én mércém akkor is ugyanott van, ha nem olvasok, nézek ilyen teóriákat. Pl.: az előző 5-10 év mozifilmjei annyira nem jöttek át, hogy az előző 5 évből semmit nem néztem szinte meg. A SW régi trilógia pl. marhára bejött, aztán megvette mostanában a Disney, hogy lehúzzon pár rókabőrt, és kihozta a 7. részt, és az annyira nem tetszett, hogy az előző 2 filmet meg sem néztem, és a következőt sem fogom.
    Egyszerűen ezek a mostani hollywoodi filmek arra készülnek, hogy a melós hazamegy, és kikapcsolja az agyát, és megnéz egy ilyen mozit, és abban a 1,5-2 órában jól szórakozik kikapcsolt aggyal.
    Na most azzal, hogy áttértek a GoT-nál is erre, nem azzal van a baj, hogy van háttértudásunk a fantázia világról, a GoT univerzumról, meg, hogy ismerjünk azt a 100-200 teóriát, hanem, hogy kikapcsolt aggyal kellene nézni. Akkor nem számít, hogy mi történik benne... mindegy, túlélte, ott termett, stb.

    A 6. évadig is megvolt az ismeret és a teóriák, azok mégis bőven személy szerint a mércém felett álltak. Még kifejezetten azt mondtam, hogy végre egy sorozat, ami bevállalja, hogy főszereplő is meghalhat, felépítenek egy csomó karaktert normálisan akár erre a célra. A karakterek az első gondolat mentén döntenek, naná, hogy kinyírja, megkínozza, stb. Rendkívül fordulatos, és állandóan megadja amit a néző várna, majd amikor már örül a néző, akkor hirtelen elveszi tőle, hogy mégsem, sőt pont az ellenkezője, még a másik b.ott rá.

    ha nem kikapcsolt aggyal nézed, akkor már a 3. percben Szellemet keresed a csatamezőn...közben ő nem is harcolni ment, csak már k.va régóta be volt zárva, és futott egyet, meg játszott, és a 4. részben hazatér. :W

Új hozzászólás Aktív témák