Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Parci

    HÁZIGAZDA

    válasz syberia #40983 üzenetére

    az a helyzet, hogy mostanra egészen biztos vagyok benne, hogy nem érted azokat a dolgokat, amiket belinkelsz.

    a tegnapi cseh grafikonod pedig ostoba hangulatkeltésre jó, másra nem, a mai napig nem megy át neked, hogy ha egy (rész)populáció 82%-a oltott, és úgy lesz ugyanannyi oltott és oltatlan halott, akkor az a qrva oltás nagyon is hatékony! :(((

    úgyhogy most jön az, hogy nálam végleg betelt a pohár az oltástagadó hülyeségekkel szemben. értem, hogy ti ketten például "kételyeket fogalmaztok meg", meg udvariasan tudományoskodtok, de bakker, a végén a hülyeség pont ugyanaz, mint amit az "én csak természetes dolgokat fogyasztok és természetes módon szeretném erősíteni az immunrendszeremet" liba csajkácsik írnak fáccsén. ők legalább nyílt lapokkal játszanak.

    tegnap ideb.sztad azt a grafikont, szokás szerint no komment mellé, aztán amikor felhívják a figyelmed erre, akkor be nem írnád, hogy "oké, ez jogos", vagy hogy "szerintem nem jogos, mert...", hanem nulla reakció, ma meg már itt a következő link az aktuális hülyeséggel, ami ugyanúgy cáfolható, de sok munkával, és a cáfolatot szándékosan leszarod.

    legutóbb is mondtam már, hogy ha így fórumozol, akkor eltanácsollak, most akkor meg is lépem. legközelebb majd nem csak beb.szod a követ az állóvízbe, hanem megvéded a hülyeségeid, ki is van írva, hogy érvelni kötelező. ez van, a lazában elég lesz valamit trollkodnod a szemét parciról (illetve most ott sem, mert onnan is ki lesz szedve).

    dicranum scoparium + genista pilosa = :)

Új hozzászólás Aktív témák