Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Csatravi

    senior tag

    válasz emvy #41927 üzenetére

    Kezdjük a levegővel.
    Ha egy nagyobb városban laksz már nem élsz egészségesen. De ha falun az idétlen szomszédod elégetett szutykát szívod minden évben hónapokig akkor sem. Vagy ha a bányában dolgoztál, vagy épp valamelyik vegyi üzemben vagy útépítésen, stb. stb akkor sem.

    Mozgás.
    Megcseszheted a mozgást ha közben olyan munkahelyen dolgozol ahol 7-10 órát dolgozol "kötött" testpozícióban. Majd kérdezz meg egy ortopédust vagy egy reumatológust hogy mik a tapasztalatok a munkahelyi testpozíciók miatt adódó elváltozásokról.
    A fizikai terhelésből adódó elváltozásokról nem is beszélve.

    Étkezés
    Kezdjük azzal hogy esik az eső. Az az eső mindig tiszta víz? Egy nagy kakit. Az összes szutyok amit a z emberiség és a természet a levegőbe ereget azt az eső szépen visszahozza nekünk. A növények meg ezt a szutykos vizet (is) hasznosítva növekednek.
    És ha ez még nem lenne elég akkor a permetezéssel, műtrágyázással még teszünk rá egy lapáttal.
    Persze húst is kell enni. Arról is hosszasan lehetne írni, hogy mi mindent kapnak az állatok hogy a túlnépesedett bolygónk élelmiszer ellátását mennyiségileg biztosítani tudjuk.
    A növény és állattenyésztésben ezek mind SZÜKSÉGES és elkerülhetetlen rossz dolgok.
    Aki mást mond az hazudik vagy nem érti meg, hogy egészségesen termelt élelmiszerrel nem pár 100k embert kellene itthon ellátni hanem mindenkit akkor az kivitelezhetetlen.
    Egyeseknek megadathat az egészséges életmódhoz közeli életvitel de a bolygón élők 90% (vagy még több) nem.

Új hozzászólás Aktív témák