Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Drizzt

    nagyúr

    válasz panoly #43795 üzenetére

    Hejjhó!
    Ehhez hozzá akartam szólni, de csak saját tapasztalatot. Nekem is vannak mindenféle GI problémáim, bár nekem már másfél éve és talán most tartunk ott, hogy lesz magyarázat a problémáimra, amit lehet célzottabban kezelni. Kb. minden hónapban voltam valamilyen újabb javasolt vizsgálaton, nagyobb részben magánegészségügyben, kisebb részben közegészségügyben.
    Viszont annyi nekem saját tapasztalat, hogy a harmadik oltás előtt épp nyugisabbak voltak a tüneteim, de az oltás után egy hétig eléggé felerősödtek. Azt nem tudom, hogy maga az oltás okozta közvetlenül(100 ucg Moderna), vagy közvetve a két napos 38.5 fokos láz ami kialakult. Ennek ellenére viszont azt mondom, hogy nagyon megérte a dolog, mert előtte valószínűleg bőven minuszos antitestem volt(2 AZ után), utána pedig az adott teszt maximumát kiakasztotta a dolog. És most egy hónappal a harmadik oltás után már jobban is érzem magam GI tünetek tekintetében, mint az oltás előtt. Azt meg nem is tudom mit okozna a GI problémákkal a vírusfertőzés, de erősen azt sejtem, hogy sokkal rosszabbat.
    Persze ez csak egy saját tapasztalat és tanács, semmi garancia, hogy nálatok ilyen lesz. Egyébként azért a járvány tartós stressze sajnos minden GI problémát felszínre tudott hozni önmagában is. Voltak erről kimutatások pl.: UK-ben, hogy kb. kétszer annyian kerülnek GI problémákkal kórházba, mint normál időszakban jellemző.
    Abba is gondoljatok bele, hogyha menne kivizsgálásokra, akkor az nem kimondottan veszélytelen helyeken szokott történni fertőzési szempontból mostanság.

    I am having fun staying poor.

Új hozzászólás Aktív témák