Hirdetés

Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz kovaax #23600 üzenetére

    tomtyi, kovaax: végül is amikor a WUBI-t használtam, akkor nem volt gáz a hálózattal, hanggal, képpel (tomtyi: mondjuk utóbbi alatt nem igazán értem, mit értesz, maga a felbontás helyessége vagy a képmegjelenítés, vagy egyéb?), amivel viszont rendszeresen, az a suspend state (készenléti állapot, felfüggesztés, altatás; "ébresztéskor" teljesen szétesett a kép), de azt akkor betudtam annak, hogy elég sok szirszart rátelepítettem, na meg nem egy "normális" telepítésről volt szó, hanem csak egy ilyen Windows-on keresztül telepített, képfájlból kiolvasott cuccról. Remélem ezzel már nem lesz gáz. Ja, meg a Flash-sel volt para, de szerintem az inkább az Adobe hibája, hogy nem tudtak rendes 64 bites változatot kiadni.
    Tényleg, ki tudja valaki próbálni 9.10 alatt a "felfüggesztés" állapotot, hogy a gép felébredésekor nem esik-e szanaszét teljesen a kép? Kíváncsi lennék rá. Köszi!

    "Szóval az ilyen kis bénázások miatt (amik javítására persze mindre van már kész recept a neten***), szerintem sok újoncot veszít el a linux világa, akikben aztán csak az marad meg, hogy a linux szar."
    Szerencsére én nem ebbe a kategóriába tartozom. :N Ha valaki olyat állít, hogy a Linux szar, akkor az inkább az ő szellemi képességeit minősíti... :DD
    Ettől függetlenül egy kezdő Linuxosnak tényleg eléggé fájdalmasak lehetnek az ilyen bugok, amikkel esetleg Windows alatt egyszer sem találkozott, mert akkor meg az jöhet le, hogy ezeknek a hibáknak a kiküszöbölése Linux disztrók alatt sokkal körülményesebb, pedig ez nem ilyen egyszerű, hogy lehetne általánosítani.

    Sk8erPeter

Aktív témák