Hirdetés

Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz upszilon #23614 üzenetére

    Hát igen, az tényleg nem lenne rossz, ha minden Windows-os progi működne Wine segítségével Ubin (vagy más Linux disztribúción) is.
    De hogy megy el 22-25 órád a Windows fullos telepítgetésével? Én is igen intenzíven telepítgetek rá rengeteg programot, drivert, egyebeket, és tényleg sok idő megy el vele, de soha nem töltöttem többet az egésszel olyan 2, max 3 óránál többet. Mondjuk valszeg az is az oka, hogy most már fénysebességgel kattintgatok, mert már csukott szemmel is tudnám csinálni :D, egyszerre több programot telepítgetek, és aztán mehet a Norton Ghost. [Nálam is felkerülnek ilyenkor olyanok is, mint az Apache, PHP, MySQL (mondjuk ezt most már elintézem az AppServ-vel, ami ugyanazt csinálja, mintha kézzel telepítgetném egyesével ezeket), képszerkesztő, blablabla programok, szóval elég tökölős, tényleg rengeteg programot használok.]

    "Ott meg van más, amivel szenvedni kell."
    Igen, ez igaz. :K Úgy értettem, hogy az új Linux-júzer (persze az egységsugarú fajtából :D) már a "vindózos" hibákat megszokta, vagy már nagyjából tudja őket kezelni, de találkozik Linux alatt egy teljesen újjal, és legyint egyet, hogy mekkora fos az egész. Persze nyilván ez rossz mentalitás. :)

    Sk8erPeter

Aktív témák