Hirdetés

Aktív témák

  • mzx

    senior tag

    válasz FixY67 #24797 üzenetére

    Tényleg, proxy...! Nem akarok mentegetőzni, de erre meg azert nem gondoltam, mert még nem használtam eddig proxyt, nem is tudom, hogyan kell, de azt hallottam erről, hogy a világ kulonboző pontjain lévő proxy server(?)-ekre kapcsolodva is lehet netezni, így hát közvetlenul a proxy térbeli helyét érzékeli, akikkel/amikkel kommunikálok neten.
    Jól irom? Javitsatok ki, ha hulyeseget irtam volna.
    (Egyébként egyetemen annak idején persze be szoktuk irni az ő proxy-juk cimét, de azon felul semmi ismeretem nincs a proxyk mukodéséről, gyakorlatban pláne nincs, és egyelőre nem tudom, miként használhatoak és mely proxykhoz van jogom kapcsolodni mint átlagos usernek.)

    Tudtok valami kezdőknek szóló leirast a proxy-kra valo kapcsolodás mikéntjérol? Oké, megnézem wikipediaban is , amint időt szánok arra, hogy ki is probáljam a gyakorlatban stb, de ha valami kifejezetten kezdőknek szólóról tudtok, kérek szépen linket.

    Esetleg más megoldás arra, hogy webrádió blokkolását megszuntetni hogyan lehet? (Tehát hogy Magyarországrol is lehessen fogni, mint ahogy korabban lehetett.)

    __________________________
    u t ó i r a t , float számára: ááá .. bakker megint elfeletettem az ubuntu-hu súgót használni .. én meg csak a google-lel görcsöltem .... :W Köszi, hogy megnézted ott a soundrecordereket! :)

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák