Hirdetés

Aktív témák

  • #16820480

    törölt tag

    válasz #40553216 #25063 üzenetére

    nekem is volt ilyen, igaz még úgy 3-4 hete nagyjából. mondjuk én akkor átnyergeltem chromiumra, és azóta is használom egészséggel. illetve azóta csak a sima repóban levő FF van fent, de az meg olyan lassú, hogy már inkább csak tartaléknak van fent.

    vbox: nekem régebben, amikro próbáltam, akkor nem vette át magától a felmountolt usb eszközöket a vbox-ban futó rendszer, legalábbis úgy emlékszem. igaz ez még talán egy éve volt, vagy valamikor akkoriban.

    Kendek: igen, ez csak egy felvetés volt. egyelőre működik azzal a megoldással is, ahogy másik fórumon találtam, így meg naplózhat ahogy jólesik, mert sosem parkoltatja kvázi a fejet. csak arra próbáltam rávilágítani, hogy itt egy alapvető tervezési gondról van szó, mert ugye már egy ideje alapértelmezett a naplüózó fájlrendszer, de valamiért nincs összhangban a merevlemezvezérléssel, és így folyton nyekergeti a fejet (sőt, ha még felteszem a többi energiavezérlő modult, akkor le is állítja teljesen (spindown), annak ellenére, hogy ki van kapcsolva ez a funkció. ez azért nem kicsit gáz... értem én, hogy nem elsősorban latopra szánják az ubit, de ez így... :( úgyhogy most egyelőre a kisebbik rosszat választottam, hogy nem olyan energiatakarékos a gép.

Aktív témák