Hirdetés

Aktív témák

  • Kendek

    MODERÁTOR

    válasz ricsipontaz #25110 üzenetére

    Igen, hát ez hardverkörnyezettől is erősen függ, meg persze attól, hogy mely alkalmazásokat használja az ember. De idevehetjük azt is, hogy milyen időközönként frissítünk. Mert én frissítem naponta kétszer is, sőt unalmamban is rá-rá kattintgatok a rendszerfrissítőmre, így valódi képet kapok arról, hogy hogy haladnak a fejlesztéssel.
    Kettő olyan eset volt, amikor a rendszer el sem indult. Az egyik a radeon videókártyám miatt volt, ennek olyan másfél nap után jött a javítása, a másik meg csak a Windemen jelentkezett, bár nem is emlékszem, hogy pontosan mi volt a tünet.
    De ezeken kívül számos kisebb bug előfordult, amely egy-egy programra, vagy programcsoportra terjedt ki. Ha használod a Compizt, magad is tapasztalhattál gondokat a beta 2 megjelenésénél például. A legjobb ilyenkor egy faja rendszer-visszaállító alkalmazás.

    (#25111) upszilon: most néztem, az OpenOffice.org csomagjait éppen most frissítették, szal hátha már jól menne nálad is. Bár az is igaz, hogy nálam eddig is tökéletesen ment.
    És például itt van ez: "E: /var/cache/apt/archives/ttf-indic-fonts-core_1%3a0.5.8ubuntu1_all.deb: új pre-installation szkript alfolyamat 127 hibakóddal kilépett"
    Ez a mostani frissítés eredménye...

    [ Szerkesztve ]

    <-ƘƘ->

Aktív témák