Hirdetés

Aktív témák

  • yanna

    őstag

    válasz Kendek #29782 üzenetére

    Ati 3470 van a gépben. Gond nem tudom hogy volt-e, de ugye szólt az Ubi, hogy megtalálta, és alkalmazzam ha jót akarok.
    A bluetooth-al meg pont fordított bajom volt mint ahogy mondod, tehát minden alkalommal elindult, hiába kapcsoltam ki akár gombbal, akár a panelen lévő lehetőséggel. (Igen, ez egy Lenovo Thinkpad R500 notebook.)
    A procival is az a helyzet (a CPU órajel változás figyelőt kitettem a panelre), hogy hiába állítottam ondemand módra, nem jegyezte meg, minden új induláskor performance módban tekert.
    A szoftverközpont csomag megvolt ugyan, de csak terminálból tudtam indítani, mert sehol máshol nem találtam. Bár most elbizonytalanodtam, lehet hogy majd kiverte a szemem!
    Az újratelepítés mellett pedig azért vagyok (és leszek is még párszor), mert a mindenféle sok béna próbálkozás, aminek valószínűleg a 99 %-a helytelen, nem odavaló dolgokkal csak a helyet foglalja, lassítja a rendszert.

    Egyébként egyenlőre azt látom a legnagyobb hiányosságomnak a parancsok nem ismeretén túl, hogy nem látom át az Ubuntu "szerkezetét". Win-ben (nem csak a grafikus felületen) tudom hogy hová töltök le egy fájlt, látom hogy hová telepítem, tudom hogy futtatható-e, vagy csak a rendszernek kell, stb.
    Azzal pedig maximálisan tisztában vagyok, hogy ezt nekem kell pótolnom.

Aktív témák