Hirdetés

Aktív témák

  • J97

    tag

    válasz hackeeeee #30144 üzenetére

    Pl. amivel gondom volt az az, hogy elfoglalt állapotban nem jelezte ha valaki ír. Már azóta megtaláltam, hogy hol lehet ezt kiiktatni. A színezés, animált szmájlik, mit hallgatok funkció nem fontos. Ami fontos lehet még az offline üzenetküldés, fájlküldés. És fontos, hogy stabil legyen, ne legyen túl csicsás. Ha ledob a szerverről jelezze és engedjen vissza. Általában elfoglalt állapotban vagyok bejelentkezve. Van egy két ember msnen, aki fontos és általában csak szimpla üzenetváltásra kell az msn. Néha fájl küldés. Tehát nincsenek extra igényeim, msn plus, stb. Az igényeimet pidgin majd empathy teljes métrékben ki is elégítette. Most egy régebbi 2.6.6 -os pidgin van fent. Lekopogom még stabil és nem zárult még be. Emesenet is fent hagytam végszükség esetére, de nekem ez annyira nem jött be.

    Nekem van egy olyan gyanúm, hogy ez az Ubuntu 10.04 LTS még nem teljesen stabil vagy a gépemmel nem teljesen kompatibilis. Amik előfordultak már eddig, boot közben fagyás. Ez eddig 2x volt. Fájlkezelő véletlenszerű bezáródása. Ez egyszer fordult elő, mikor ki akartam jelölni egy mappát másolásra. Ma reggel meg azzal fogadott az OS, hogy a Fastswitchuser applet bedobta a törülközőt, hibát észlelt és nem tud betöltődni. Nem baj, ezt az alkalmazást kiiktattam, úgysem használom. A hangkártya hangerőállítója sem tökéletes. Nagyon kis léptéken belül óriásit hangosít a hangon. Gondolhatod fejhallgatózás közben ez mekkora élmény volt :D Ezt a problémát is sikerült áthidalnom, felraktam az aumixet és zenehallgatás közben ott szépen finoman tudom állítani a hangerőt.

    Amivel még voltak gondjaim, fagyás, stb. Az a 9.10 es verzió. Itt a CISCO PacketTracer menüje volt szétesve még. Előtte 9.04 és 8.10 volt, az hibátlanul működött. Ha sok gondom lesz még a 10.04 -el szerintem megy vissza a régi.

    Bocs a hosszú hsz. -ért, de gondoltam msnes gondjaimon kívül megosztom veletek a többi 10.04 -el kapcsolatos tapasztalataimat is.

    Minden nap egy alma és a doktor al ma. | Kirby a parancsnok!

Aktív témák