Hirdetés

Aktív témák

  • rybank

    senior tag

    válasz aag #41751 üzenetére

    Nekem nem volt gondom vele!
    (#41750) kiskaktusz Hacsak próbálgatáshoz kell egy kicsit érezhető sebesség csökkenéssel, de telepítsd Wubi-val Windows alól. Így nem kell particionálni, könnyen cakkom-pakk uninstallál-hatod a Windows alól, ha nem kell. A gép indulásánál viszont kiválaszthatod, hogy Win7 vagy Kubuntu!
    Driverekkel akkor kell foglalkoznod, ha valami nem működik. Ami beavatkozást igényel: Felteheted a zárt ATI drivert, melyet az ATI-ék fejlesztenek. Alapértelmezetten a nyílt működik. A kettő között lehet eltérés, próbáld ki mindkettőt. ( Videó képességek pl)

    Windows-os játékok natívan nem futnak Linux alatt. Létezik egy Wine nevű emulátor. Csodákat tőle nem szabad várni. Tipikusan a régebbi dolgok futnak rajta jól, sőt előfordulhat, hogy Win7-nél jobban tapasztalat

    Opera van rá. Kis Google-zgatással elő tudod csalogatni, hogyan kell telepíteni. A flash tökéletes, de vannak konfigok, kártyák ( tipikusan a legújabbak) melyekkel lehet gond. VLC Skype van. Photoshop nincs, helyette GIMP. Mármost tanácsolom, hogy ne zárkózz el a Linuxos alternatíváktól, remek programok vannak a Windowsosok helyettesítésére!

    Habár grafikus a rendszer a parancssor használatával meggyorsítod a dolgok elvégzését! Ne idegenkedj tőle, hamar megszokod!

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák