Hirdetés

Aktív témák

  • sellerbuyer

    őstag

    Aztamindenségit! Ilyet még nem láttam!

    Prestashop webáruházat frissítettem (autoupgrade moduljával) az új verzióra a szerveren. Tökéletesen sikerült, ki is írta alul az új verziószámot, estébé. Mivel 777-re kellett az összes könyvtár és fájl attribot állítani az automatikus upgrade-hez, ezért upgrade után szépen visszaállítottam azzal a módszerrel, amit Kendek javasolt:
    find /könyvtár/elérési/útvonala -type d -exec chmod 755 {} \;
    find /könyvtár/elérési/útvonala -type f -exec chmod 644 {} \;

    Ezeket benyomtam terminálba és szépen meg is változott az összes mappa és fájl attribútuma, ahogy kell 755-re, ill. 644-re. Aztán a Presta adminban megnéztem, hogy miket kell 777-re állítani és azt a pár könyvtárat, fájlt szépen megcsináltam, írta is, hogy OK minden.

    Majd eltelik kb. fél óra, ránézek megint a Presta adminjára és minden, de minden(!!!) teljesen ugyan úgy van, mint az upgrade előtt és alul is a régebbi verziószám van kiírva! Teljesen úgy néz ki, mintha semmit sem csináltam volna... Rámegyek megint az Upgrade menüre, jelzi, hogy a régebbi verzió van fent! Döbbenet! :Y

    Semmilyen automatikus visszaállítás nincs beállítva, vagy ilyesmi, fent van a Sysbackup és van vele csinálva már egy mentés, ennyi. Agyam eldobom.

    Van ötletetek, hogy mi történhetett? :F

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák