Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • szigabor

    újonc

    válasz Meggyi001 #2925 üzenetére

    Üdv!
    Power telefonom kijelzőjének a felső csíkja elhagyta magát, nem tudtam használni a legördítést. Így sok funkció vált elérhetetlenné. Gondoltam, csinálok rajta gyári resetet, le is mentettem róla mindent. Azt hittem. Többféle programmal, több helyszínre, csak ellenőrizni felejtettem el, hogy amikor a telefon azt mondja, lementett SD kártyára, meg a Google Drive-ra, akkor az úgy is van.
    A legfontosabb felvételek sajnos nincsenek elmentve, pedig a Power azt ígérte, hogy OK.
    Gyári visszaállítás megtörtént. A felső kijelzősáv sem javult meg, és az anyagok sincsenek elmentve.
    Olvastam, hogy vannak progik, amelyekkel lehet a telefon belső tárolójáról is visszanyerni ilyenkor, mintha Undelete programmal keresnénk merevlemezen.
    De ehhez rootolt gép kellene és az enyém nem volt az.
    A topik bevezetőjében olvasott programokkal álltam neki rootolni, de valahol 67% körül mindig leállt.
    Kérdésem: erőlködjek ezeknek az adatoknak a visszanyerésével, vagy egy gyári állapot úgy radírozza le a partíciókat, hogy arról semmi sem nyerhető vissza?
    A kérdéses program egy felvevőprogram, amivel telefonbeszélgetéseket tudok rögzíteni. És sajnos egy csomó olyan műszaki meeting volt elmentve, amiből az adatokra nagy szükségem lenne. És ez a program sem SD kártyára írt, hanem a telefonba.
    Szívesen kérném olyan gyakorlott fórumos segítségét, aki – ha visszanyerhetők az adatok – rootol, majd lebányássza azt a 8-10 hangfelvételt, amire szükségem van.
    Ha ez nem lehetséges, akkor talán rootolni sem érdemes...
    A kijelzőről: amikor a legördülő sáv nem érzékeny, akkor az kijelzőcsere?
    Köszönettel
    szg

    szg

Új hozzászólás Aktív témák