Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ArthurShelby

    addikt

    Mára volt megbeszélve az 1000-res net kötés 500-ról, 8-12ig.
    Tegnap hívott egy vezetékes telefon a mobilomon (az van megadva a voda/upc-nek), kinyomtam, mert épp nem volt jó. Visszahívom, voda vezetékes időpontfoglalás, leraktam, mert nem volt semmi konkrét. Aztán újrahívott az automata, hogy holnap jönnek, megfelel-e az időpont 12-4ig, 1-es gomb igen, 2 nem. Kinyomtam, mert én délelőttre beszéltem meg, hívtam az üfsz-t. Azt mondja látja, hogy 2 is van foglalva, 8-12 és 12-4, de nem tudja mikor mennek, ő nem lát bele abba a rendszerbe :C .

    Ma 2-kor megjelent a faszi. Kiveszi a signal elosztót, hogy kínai (és kidobja a kukába), cserél még egy kábelt (kompressziós csatis az is), beteszi az arris modemet, aztán elé egy 3dB csillapítót :F (előtte nem kellett).

    Eddig a modemregisztrációmnál a upc mail-es felhasználónév/jelszó volt, ő csinált nekem egy újat kérdés nélkül. Megkérdeztem nem kaphatom e meg a regisztrációs adatokat (később kipróbálnám a cisco epc3212-t milyen feltöltési értékekre képes), mondta hogy nem és minek az nekem :F .
    A saját iphonejával felmegy a wifim-re úgy teszteli az internetet (közben vezetéken nincs net).
    Az arris frissülget folyamatosan vagy félórát, szerelő már már fél lábbal kint.
    Fölhívom az üfsz-t mobilról, de nem jön a robothang full süket (be volt szarva valszeg az azonosító), így fölhívom vonalasról (azt nem azonosítja), hogy modem módba áttetessem, illetve nézze már meg hogy most már a legújabb fw van-e a hgw-n, hogy újra fog-e még indulni.
    Negyed óra volt, mire rájött, hogy ez nem CB, és távolról nem sikerül belépnie a hgw beállításaiba, kérdezi nem tudnék-e én. Mondom, hogy ezt innen nem lehet modem módba tenni, de megnézem, azért közben tessék már megnézni, hogy van kiadva egy új közlemény önöknek.
    Megszakad a telefon (mivel vezetékesről hívtam :W ), aztán pár perc múlva hív mobilon. Mondja, hogy talált valamit, de akkor nem lesz wifi. Már megijedtem ,hogy nowifi beállítást találta meg csak, de aztán láttam, mikor újra fölállt a rendszer, hogy ez modem/bridge mód (csak ő nem tudta a nevét, lehet híd módként ismerik).
    Szóval öröm bódottság. Lefele még az 500 sincs meg (fölfele megvan a 40), 2-szer még elment random a net, de talán lassan jó lesz.

    A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat

Új hozzászólás Aktív témák