Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Misua

    senior tag

    Na Fiúk, Köszönöm szépen hogy létezik e fórum, mivel nem jártam rosszabbul!

    Alapstory az hogy még januárban felhívtak hogy hosszabitsam meg a szerződésem +200 forintért 500> 1000 s netre és akkor kijön a technikus ami hoz új kütyüket.

    Nálam viszont 85 nm-s a lakásom van és külön helyiségekben van van a modem + Cisco HD box. Asszonynak fontos a TV (felvétel, pörgetés), nekem meg a net, mivel Március óta homeofficeban vagyok.
    Elkezdtem nézni mit is kapok cserébe - Voda oldalon 0 infó...itt pedig kiderült hogy Arris + VodaTV. Arris még csak csak...na de VTV :U

    Jött ma reggel 2 szerelő - mondom hogy mivel nem nagyon találtam infót, így kb fél évnyi fórumot olvastál vissza a Prohardveren, és mivel NEM szeretném:
    - szétfúrni a lakásomat
    - csak bizonyos csatornákat felvenni
    - végignézni a reklámokat

    Így nem kérem a VTV-t, csak az Arrist.
    Na erre beindult hogy neki a papíron az áll hogy 2 db készülék csere és nem cserélhet le csak 1-t...mert ahogy jelzi a központnak hogy végzett - lekapcsol a Cisco. Ja és csak Március végéig van adás ezen.

    Mondom ugye SDről beszél, nálam meg HD van... :K

    Igy abban maradtunk hogy hiába van papiron 1000-s netem, nem kérek se Arrist, se VTV-t, mert úgyis csak a garantált sebességet garantálják...én meg soha nem mértem 300-s netet akár kábelen akár 20 centire wifin.

    Ha már működik a rendszer akkor ne romboljuk le.

    P.S. - a szerelő mondta hogy kérjek Arrist saját beüzemeléssel. Van e értelme egy 85 nm-s lakásban?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák