Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Livius

    őstag

    válasz ledgeri #103713 üzenetére

    Éjfél után nem sokkal nekem is elment a net akkor. Aztán beléptem a CB-be nyomtam neki egy rebootot, és akkor meglepetésként láttam, hogy a moduláció változott.

    Itt a fórumban visszakerestem, és volt régebben aki azt írta, hogy magától akkor vált át QPSK-ra, ha azon a csatornán zajbetörés van. Elvileg QPSK jobban bírja ezt, és ennek hatására feltöltési jelszint is csökkent, vagyis javult. Nah de, ha itt tényleg zajbetörés van, és nem csak nálam a 11. kerületben, akkor nekem itt valami bűzlik globálisan, eléggé. Mondjuk őszintén szólva mit várjak ettől a cégtől, aki a társasház mélygarázsában évek óta a kb 30-40 kimenettel rendelkező elosztó szekrényében a 15-20 szabadon lévő kimeneteket még le sem zárja egy megfelelő impedanciával, hogy megfelelően karbantartott legyen a rendszere. Az ilyenek után nem csoda, hogy évről évre rosszabbak a CB-ben látható jelszintek. A kezdet kezdetén, amikor még nem volt csak 16 letöltési csatorna, 41-42 dBmV volt minden feltöltési csatornám, most már 24 letöltési csatornával, és gondolom masszívan 2 év nulla karbantartás után ezek szépen felmentek már 46 dBmV-ra.

    Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

Új hozzászólás Aktív témák