Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ggbuffon1897

    őstag

    Sziasztok,

    tegnap jöttek cserélni az eszközöket (500-as netről 1000-es) box és modem.

    Korábban azzal volt elsősorban problémám, hogy a közszolgálati csatornák HD-ja (m1,m2, m4, duna) alig kapott jelet, kockásodott szaggatott mind a kép mind hang szinten. (nem tudom, hogy a Duna World közszolgálati-e, de az meg megy gond nélkül)

    A szerelő mondta, hogy valszeg a boxcserével megoldódik. Na ez annyira megoldódott, hogy mostmár egyáltalán nem látja ezeknél a csatornáknál a jeled a HD-nál. (csak a Duna World működik, illetve az SD változataik). A hálóban lévő mediacard tvnél uez a jelenség.

    Van erre valakinek valami ötlete, hogy mi lehet a gond, hogy pont csak ezek szarok? (a szerelőnek a 1270 volt az egyetlen megoldókulcs variáció tanácsa)

    Alapvetően leszarnám, de ha már az asszony elcsatlizza továbbra is tőlem a Digisportokat, akkor legalább az m4 jólenne. Eddig megoldottam m4 online-ról, de havi 9k-s előfizetésnél nekem rohadtul nincs kedvem kompromisszumokat kötni, hogy őszinte legyek.

    Egyébként a 14 napos elállás mikortól él? Onnan, hogy a szerelő kijött vagy amikortól jeleztük, hogy meghosszabbítjuk a hűséget egy másik csomaggal?

    Előre is köszi a segítséget.

Új hozzászólás Aktív témák