Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Yellow73_a

    tag

    válasz Yellow73_a #103877 üzenetére

    Na ma volt itt a vodás szerelő (illetve alvállalkozó). Lecserélte a rossz Cisco boxot, és hála az égnek ugyanolyat adott helyette (mondjuk a kijelzője nagyon tré, egy matt áttetsző plexi van a régi fényes átlátszó helyett, így tök homályosan lehet csak látni a csatornainfokat és az időt. Bár ez még mindig végtelenszer jobb, mint a voda box kijelző nélkülisége.
    Azt mondta, hogy már nem sokáig lesznek ezek a Cisco boxok, hónapokon belül mindenhol cserélni fogják voda boxra őket.
    Jelszinteket is mért, amik elég rosszak, de ő ugye nem "szintes" ember, azzal majd más fog foglalkozni. Annyit csinált, hogy kicserélte a négyes splittert és kivette a szűrőt (ami 3-as fokozatú vagy mi). A vicc az, hogy ezeket kb két éve egy kolléga tette fel. Kérdeztem, hogy akkor hogy is van ez. Azt mondta, ezekkel a jelszintekkel állandóan variálnak.
    Miután elment, elkezdtem végignézni az összes csatornát (sajnos ez nem jutott eszembe, amíg még itt volt), és volt vagy 15, aminél azt írta ki, hogy nincs jel. Felhívtam az ügyfélszolgálatot, hogy vissza tudják-e fordítani az embert, de azt sajnos nem lehet. Viszont távban állítanak valamit. És voilá, jó lett.

Új hozzászólás Aktív témák