Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • scream

    veterán

    Hali!

    Jelenleg van egy internet (500Mbps) és telefon csomagunk, ezt költöztetnénk át új címre (albérlet). Viszont az új lokáción nincsen UPC/Vodafone lefedettség, hanem a Telekom hálózatán keresztül (bérhálózat) menne.

    Én azt gondoltam, hogy az átköltöztetés annyit tesz, hogy a mostani lokáción fizetett csomagot simán átmozgatják az új lokációra, de ellenben úgy néz ki, hogy a mostani (igen kedvezményes áron lévő csomagunkat, amin februárban hosszabbítottunk hűséget) csomagot le kell mondani, majd utána egyből egy újat kötni (így a kötbért elengedik teljesen), viszont listaáron tudnak csak csomagot (igazából csak a netet) ajánlani - ami jelenleg úgy néz ki, hogy a 300-as net az új lokáción több mint 2x annyiba kerülne, mint a mostani 500-as net + telefon. Ebbe csak belenyugodni tudok, hogy egyrész újraindul a hűség, másrészt hogy egy kisebb csomagért dupla árat kell majd fizetnem? :F

    Ez a bérhálózatos megoldás amúgy hordoz magában bármilyen kellemetlenséget, vagy fogok belőle bármit is tapasztalni, hogy nem "rendes" UPC-s hálózaton keresztül jön a net?

Új hozzászólás Aktív témák