Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Katicza

    tag

    Eltelt egy időszak, volt kétszeri levelezés és egy telefon, de nem hajlik a voda a jó szóra, szóval a végleges infó az, hogy a gigabites modemcsere csak és kizárólag technikus közreműködésével lehet. Saját beüzemelés minden másnál van, ennél nincs. A connect box az max 500-as netig jó, most arra változtattam. A wifi is javult a tapasztalataim szerint, pedig semmit sem állítottam.

    Viszont a connct box esetében nem találtam olyan beállítást, hogy az 5Ghz-es wifi külön névvel fusson, ha valakinek van ötlete akkor írja meg, mert több eszköz, pl. mobil, laptop tudja az 5Ghz-et de mivel egyben fut a kettő, folyton a 2,4Ghz-re áll be, majd újracsatlakozáskor sikerül az 5Ghz. Munkahelyen külön fut a kettő, más-más jelszóval, így ott egyből a jobb adatátvitelre tudok csatlakozni.

    A Horizon go-t használom, de a vodafone tv alkalmazásnál büntetve vagyok, mert hiába van a nagyobb csomagom, ha nincs box, mivel mediacard van a tv-ben, így nem tudom használni az alkalmazást :/ Nem lehetett volna minden tv előfizetőnek elérhetővé tenni? Így alig van előnye a mediacardnak, több a bünti miatta, pedig ugyanannyit fizetek.

Új hozzászólás Aktív témák