Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cocka

    veterán

    válasz Katicza #105647 üzenetére

    Mivel a tv más helységben van, még kell a koax mellé kábelezni a boxnak

    Igen ezzel alapvetően számolniuk kéne, hogy nem mindenki egy garzonban lakik, ahova lebasszák a modemet és csak azt az egy szál szobát kell bemadzagozni. Másrészt valóban az a box wifi képes is lehetne, tudjon már legalább 5 GHz-et és legyen rajta pl. gigabites ethernet port is (ahogy minden normális androidos boxon van). Aztán bízzák az előfizetőre, hogy a bekötött vezetékes nettel hogy oldja meg a box wifi elérését.

    Na meg arról sem szól a fáma, hogy nem lehetne-e mondjuk egy USB-s wifi adapterrel ezt megoldani, csak kérdem én, ha se felvételek mentésére, se wifi adapterhez nem jó az USB port, akkor minek? Ez a mindent fel tudok venni saját célra típusú dolog az USB-n keresztül alap kéne legyen, mint a Horizon HD boxnál.

    Az meg már csak ilyen hab a tortán, hogy nincs semmilyen hangkivezetés a HDMI-n kívül, aztán még vegyél audio extractort is, ha hangrendszerhez vagy bármi máshoz akarod csatlakoztatni, amin nincs HDMI-s hangátvitel.

    Én úgy tudnám elképzelni, hogy van a tv, és semmi más. Kábel és box ellenes vagyok.

    Annyi előnye van a boxnak, hogy ha lecseréled a tévét, akkor is marad a szoftver.

    semmiből sem tart komolyabb procikkal megtolni

    De akkor jó sokba kerül, amit csomóan nem engedhetnek meg maguknak. Gondolom ezért biztosítják ezeket az elvileg tv független megoldásokat.

    Csatlakozás wifin és jöhet az adás

    És honnan jönne az adás? Netről? Azt nem IPTV-nek hívják? Állítólag ha mindenkinek azt adnák, akkor betojna tőle a hálózatuk.

    Tv alkalmas felvételre, visszanézésre.

    De csak azt nézheted vissza, amit felvettél vagy amit beállítottál felvételre és felvette. A visszanézőben meg elvileg az lenne a jó, hogy nem kell állandóan azt lesni, hogy mikor indíts felvételt.

Új hozzászólás Aktív témák