Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vigyory71

    tag

    Úgy tűnik néhány hétnyi sikerélmény után ismét előjött a korábbi problémám. Weboldalak megtekintése, játékok kommunikációja internet irányába lassú, időtúllépésre panaszkodó gépek, miközben a mért sebességek teljesen rendben vannak (nPerf.com, fast.com, speedtest.net, UPC sebességmérő). 500-as net, 500-510/22-23Mb/s mért értékek.
    Modem értékek rendben.
    CB modem módban van, rajta belül egy TPLink AX90-es vadiúj router, de a korábbi AC4500-as is ugyanezt a jelenséget produkálja. Nem hiszem, hogy ezekkel lenne baj, ráadásul a belső hálózaton semmi baj nincs a sebességgel.
    Korábban is hasonló volt a helyzet, majd egyszer csak varázsütésre megjavult a dolog, hiba nem volt, és minden rendben ment, egészen tegnapig. Tegnap óta újra fennáll a probléma. Igazából reklamálni sincs alapom, mert nem tudok azon kívül mást rákiabálni a rendszerre, mint, hogy kínosan lassú, de a mérések alapján nem az. Minden gépen ugyanez a helyzet a hálózatról (laptop, PC, telefon, tablet stb.) Hálózaton belül minden sebesség hibátlan, de kifelé az internet felé sok a várakozás, tekerés, homokórázás.
    Ha átrakom a CB-t router módba, akkor nincs ilyen hiba. :Y
    Most így hagyom egy darabig, aztán megint visszarakom majd a routeremet... hátha :DD

Új hozzászólás Aktív témák