Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cocka

    veterán

    válasz kezo0 #115269 üzenetére

    Azt állítják, hogy laptopok beépített kijelzőjén is működik. Azt nem teszik hozzá, hogy milyen laptopok képernyőjén, mert akkor ezek szerint az is számít, hogy a laptopnak milyen kimenetei vannak. Ha pl. csak VGA port van rajta, jó eséllyel a beépített kijelzőn sem fog menni.

    Igazad van egyébként, csak lehetne már valami egységes koncepció, mert a kommunikációjuk is hiányos ezügyben. Állítanak valamit, azt megcáfolja itt rögtön hat másik ember, tehát megy a ködösítés ezerrel. Volt aki azt írta, hogy HDCP képes HDMI-s cuccon sem megy.

    Amúgy meg nem értem minek ez a HDCP-s gyökölés, hát csak az nem kerüli meg, aki nem akarja. Az meg ugye eléggé egyértelmű volt, ha lefejlesztenek a webre egy ilyen cuccot, akkor benne van a pakliban, hogy azt irdatlan mennyiségű hardveren meg lehet nyitni, tehát ahogy látjuk is belebuktak a védelem korrekt leprogramozásába, mert olyanokat is szívatnak vele, akik megfelelnek úgy mond az írásos követelményeiknek.
    Tehát enyhíteni kéne a védelmen, mert a célját nem éri el, cserébe értelmetlenül szívatnak vele egy csomó embert. A horizon.tv kb. egy zsebórán is ment.

Új hozzászólás Aktív témák