Hirdetés

  • Radeon Anti-Lag 2 néven tér vissza az Anti-Lag+

    ph Az új eljárás részben a játékba lesz integrálva, de meghajtóoldali támogatás is kell hozzá.

  • Nokia 3210 - felélni az örökséget

    ma A HMD ismét elővett egy klasszikust, hogy újra kiadják. De ismét csalódás lesz azoknak, akik az eredeti modellt is használták. És lehet, hogy másoknak is.

Új hozzászólás Aktív témák

  • cocka

    veterán

    válasz cigam #115370 üzenetére

    A műsorújság koaxon jön. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy etherneten és netről nem, hanem hogy koaxon keresztül biztosan továbbítják a műsorújságot is, tehát nehogy már a HD adások korában ez ne legyen egy alapszolgáltatás.

    Szóval jogilag az szerintük rendben van, hogy menjek le az újságárushoz és vegyem meg az aktuális TVRHetet vagy a Színes RTV-t (ha még léteznek ilyenek egyáltalán), mint a 90-es években, ha meg akarom tudni, hogy melyik csatornán mi lesz.

    Az EPG-t egy third-party box is lekérdezi, tehát kb. csak analóg vevővel tudnád ezeket az infókat "szándékosan elkerülni".

    Tehát ebből a szövegből minimum kihagyható lenne az elektronikus műsorújság.

    Mert itt úgy hivatkoznak rá, mint valami igénybe vehető szolgáltatásra, amit nem kötelesek biztosítani.
    Ugyanakkor jelenleg nincs olyan HD adások vételére képes DVB-C-s eszköz, ami ne olvasná automatikusan a koaxról küldött EPG-t. Még csak meg se nyitod a műsorújságot, azt már kiírja, melyik csatornán vagy és éppen mi megy ott. Tehát máris igénybe vetted azt, amit állítólag nem kötelesek biztosítani.

    Az más kérdés, hogy ha valami probléma miatt az etherneten kapott műsorújságot nem tudja letölteni. De ezt meg köszönjétek az új vodka boxnak. :C

Új hozzászólás Aktív témák