Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cocka

    veterán

    Különben van itt némi érdekesség a visszanézős cuccok kapcsán. Eddig azt hittem, hogy a megállítható és visszatekerhető élő adások miután lementek mind visszanézhetők később, de ez korántsincs így.

    Szóval talán abban lehetünk biztosak, hogy ami bekerült a visszanézhető műsorok közé, az valószínűleg megállítható és visszatekerhető volt, amikor ment, de ennek fordítottja nem igaz.

    Meg ugye azt is lehet tudni, hogy ami visszanézőben elérhető az korántsem biztos, hogy felvehető (amúgy igen, de ez most mellékes) illetve amit felvehetsz korántsem biztos, hogy bekerül a visszanézhető cuccok közé.

    Visszatekergetésnél még mindig a leggázabb, hogy az RTL csoport cuccait nem tudod előretekerni. Azaz kizárólag lemaradni tudsz az élő adáshoz képest, behozni kb. soha, csak ha elkapcsolsz.

    Nekem különben nagyon hiányzik a stop gomb, szerintem egy távirányítón ahol van tekergetés, lejátszás, megállítás, ez ALAP kéne legyen. Ja tudom van a vissza nyíl, de azzal ugye visszaugrik a műsorújságba, az a vissza a tévéadáshoz gomb (ami a hangerő + felett van) meg annyira nem nyilvánvaló. Valahogy nem logikus, mert ha évekig arra vagyok kondícionálva, hogy bármilyen lejátszógombos távirányítón találok stop gombot is, akkor hiába tudom hogy mivel lépne ki, eszembe se jut azt nyomni, mert reflexből a stop gombot keresem, ami nincs.

Új hozzászólás Aktív témák