Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kezo0

    addikt

    Hétvégén már írtam róla, de ügyfélszolgálattal csak ma tudtam erről beszélni (egyébként du. 5h-kor mindössze 10 percnyi várakozással!).

    Szóval elérhető lett a FilmBox+ nevű streaming/VOD szolgáltatás a Vodafone boxokon – a hivatalos kommunikáció szerint azok számára ingyenesen, akik HD Max tévécsomaggal rendelkeznek.
    Nekem csak HD Plus csomag van (3500 Ft-ért) viszont külön, extraként fizetek hozzá egy FilmBox Pro csomagért is (900 Ft-ot). Így pontosan azokat a csatornákat tudom nézni, mintha HD Max csomagom lenne, se többet, se kevesebbet – nekem mégsem jár ingyenesen a FilmBox+ VOD.
    Megkérdeztem, hogy van ez, miért van ez, és főleg, mit lehet tenni. Nos, mi sem egyszerűbb: össze kell vonni a HD Plus és FilmBox Pro csomagjaimat egy HD Max csomaggá. MOST FIGYELJ! A módosítás után viszont 2400 Ft-tal többet kéne fizetnem, mint most, mivel akkor ennyivel emelkedne az internetért (tehát nem a tévéért!) fizetendő díjam. Akárhogy oszt-szoroz az ügyintéző, ezt most csak így lehetne megoldani, mivel hűségben vagyok, és bizonyos szolgáltatásokat kedvezménnyel kapok, és a tévés csomagmódosítás miatt meg kéne bontani az egész csomagomat. Vicces, ugye? Tehát sem az internetem sebessége nem változna, sem az általam nézhető tévécsatornák száma, mégis jelentősen emelkedne a díjam. :(
    Szóval köszöntem szépen, hogy megpróbálta, de nem kértem a módosítást, így jártam.

    Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…

Új hozzászólás Aktív témák